Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual

Servicii ACVARIA
Curierul destinului
Astro-calcul
Cuplul, pe scurt
Perioade karmice
Aspectul anului

ANUNT CATRE POSTURILE
RADIO-TV
 DIN ROMANIA

 Horoscopul zilnic ACVARIA
este din nou disponibil pentru a fi preluat
in exclusivitate
de un post de radio
din Romania.

Detaliati oferta la
telefon 0722-573455
Vom face selectie de oferte!Prima pagina
NOU:  
 
 
  HOME
17 spatii Acvaria
Acvaria pe Facebook
Cuprins
   
  HOROSCOP...
  Horoscop zilnic
  Horoscopul lunii
  Horoscop 2014
  Calendarul nuntilor
  Retro-scop
  SERVICII...
  Consultatii astrologice
  Consultatii prin SMS
  Arhiva consultatii SMS
ACVARIA - astrolog
  INFO...
  Despre astrologie
  Despre zodii
  Despre vise
  Dictionar de vise
  Despre Feng Shui
  Despre cristale
  Alte simboluri
  DIVERSE...
  Mascota site-ului
  Divertisment interactiv
  Opinii cititori
  WEB...
  Despre site si contact
  Parteneri web
  Horoscop in siteul tau
  Cine ne fura munca
  Reclama in site
   
  SHOP...
  Magazin online
 
Noutati in ACVARIA.COM
 
 
ATENTIE: NUMARUL PENTRU SMS-URI S-A SCHIMBAT! ACUM ESTE 1303
¤ In ARHIVA sunt publicate raspunsuri astfel:
¤CURIERUL DESTINULUI 1-30.11
¤CALCUL 1-30.11
¤CUPLU 1-30.11
¤ASPECT 1-30.11
¤KARMA 1-30.11
*VIS 1-30.11
 
FAZELE LUNII IN DEC.2014
Azi Luna este în zodia...
22.11 Cea mai recenta LUNA NOUA
22.11-6.12 Luna in crestere
6.12 LUNA PLINA
6-22.12 Luna in descrestere
22.12 LUNA NOUA
22.12-5.01 Luna in crestere
 
PLANETELE IN ZODII IN DEC. 2014
22.11-22.12 - Suntem in zodia SAGETATORULUI Info
28.11-17.12 Mercur in Sagetator
17.12-5.01 Mercur in Capricorn
16.11-10.12 Venus in Sagetator
10.12-3.01 Venus in Capricorn
26.10-5.12 Marte in Capricorn
5.12-12.01 Marte in Varsator
Jupiter in Leu Info
Saturn in Scorpion pana pe 23.12 Info
Saturn in Sagetator dupa 23.12.
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Balanta Info
Lilith in Fecioara
Junon in Leu
 
 
Acvaria - Horoscopul lunii

< LUNA TRECUTA        LUNA VIITOARE >

LUNA DECEMBRIE 2014


Toată lumea ştie că eşti un visător incurabil, iar luna aceasta totul pare atât de frumos în iubire, încât te laşi mult mai uşor furat de iluzii şi promisiuni. Pentru unii, din preajma ta, iubirea e un joc şi dacă tu, mai credul şi mai dornic de iubire, îl crezi, s-ar putea să-i cazi în plasă. Deschide bine ochii şi urechile şi nu crede chiar toate declaraţiile care ţi se fac! Unii vor doar să te cucerească, să te zăpăcească, să te facă să te simţi bine, iar tu, dintr-o mai mare nevoie de ocrotire şi de iubire, eşti gata să-ţi deschizi inima mult prea uşor. Ia-o şi tu mai în joacă, nu primi o vorbă frumoasă de amor ca pe o declaraţie de intenţie sau ca pe un legământ. Nu pune la suflet, iubirea e aventurieră acum, pasageră, frumoasă şi lejeră, deci n-o privi ca pe apogeul căutărilor tale. Chiar dacă simţi fluturi în stomac, nu te arunca în iubire cu ochii închişi, furat de vise frumoase, ci dă-ţi seama că e totuşi doar o tentativă, o tatonare, că mai e cale lungă până când vei putea spune cu mâna pe inimă că asta e ceea ce ai căutat toată viaţa. Şi viaţa de cuplu, pentru cei căsătoriţi, trece printr-o zonă ceţoasă şi sensibilă, deci încearcă să-ţi ţii sub control pornirile inimii. Luna Neagră se mută, pentru câteva luni, în zona căsniciei, şi gândeşte-te că nu a mai trecut pe aici de prin 2006, ca atare vine cu ceva special, serios şi rarisim pentru cuplu. Se infiltrează în inima ta câţiva musafiri nedoriţi: frica şi suspiciunea, critica şi auto-critica, neîncrederea şi pânda, ca şi cum ai presimţi tu că partenerul ascunde ceva tot aşa cum şi tu, la rându-ţi, te simţi permanent controlat şi verificat. Clar că aceasta nu e deloc cea mai fericită atmosferă pentru o viaţă în doi armonioasă. Dacă nu ai încredere în celălalt, vei depăşi cu greu această perioadă - Luna Neagră va ieşi de aici abia prin august - deci se poate vorbi de una dintre cele mai obositoare perioade pentru relaţia de cuplu,m ca un război psihologic. Nu turna gaz pe foc de la un banal motiv de gelozie, pentru că eşti acum mai predispus să vezi în jur doar pericole şi duşmani, să deseci firul în patru şi să critici tot ce vezi, ba să-ţi mai descoperi şi ţie o mulţime de puncte nevralgice şi defecte, încât începi să-ţi creezi singur un scenariu de groază, cum că gata, aici e finalul fericirii voastre. Hei, nu exagera, nu aceasta e atitudinea potrivită, ci doar trebuie să aşezi alte valori pe primul plan, fără a căuta cu orice preţ inamici la tot pasul. Frica va deveni cel mai mare duşman al vostru şi dacă o laşi să pună stăpânire pe tine şi pe partener, nu sună deloc bine... Neptun te poate face acum şi mult mai sensibil la tot ce auzi, la tot ce vezi, încât vezi şi ce nu este, şi de la un motiv de suspiciune la un adevărat munte de invenţii negative nu mai e decât un pas, ca atare nu arunca în cârca partenerului vini de care nu se face vinovat - tu i le-ai inventat din cauza fricii - şi nici nu te victimiza luând disperarea pe umeri. Nu ai deloc motive!

Dacă tot ai scăpat de Lună Neagră care a influenţat atmosfera de la locul de muncă în ultimele luni, făcând din acest an unul din cei mai apăsători în ce priveşte sarcinile de serviciu, vine o perioadă de câteva luni bune în care Jupiter, de unul singur, îşi va juca rolul pozitiv în voie! Abia de acum vei simţi că lucrurile se ameliorează la serviciu, abia de acum te vei duce la lucru plin de bucurie şi de energie pozitivă, abia acum începi să culegi roadele eforturilor depuse, abia acum simţi că eşti apreciat şi că eşti stimulat să dai tot ce ai mai bun în tine. Depui efort şi fă-o cu entuziasm, cu inima deschisă, pentru că e perioada succeselor! Mai mult, Saturn se mută luna aceasta în zona carierei tale, unde va sta până prin 2017, deci şi numai datorită acestui eveniment - cu două planete importante amplasate în sectoare dedicate muncii - îţi poţi da seama că eşti una din zodiile pentru care cariera devine prioritară. Se nasc planuri noi, ambiţii de afirmare şi realizare mai mari, dorinţe de a şti mai mult, de a urca mai sus, dar trebuie să fii conştient că succesul spre care te îndrepţi pas cu pas necesită şi o investiţie mai mare de efort. Gândeşte-te la noi cursuri de specializare, la masterate, la noi şi noi surse de informare şi documentare în domeniul care te preocupă, pentru că a venit vremea unui upgrade total şi profund pentru tine. Metaforic vorbind schimbi sistemul de operare, nu doar câteva softuri folosite! Începând de luna aceasta - dar mai bine zis de luna viitoare, pentru că greu de crezut că de sărbători vei umbla prin biblioteci după cărţi de specialitate - vei fi mult mai preocupat de imaginea ta profesională şi vei dori să urci, să creşti, să te ridici, să te afirmi prin eforturile depuse pentru a deveni mai bun. E vremea maturizării tale depline în carieră, ca atare dacă undeva la trecerea dintre ani te bate un gând major cu privire la drumul tău în plan profesional, s-ar putea să merite atenţie ca, de la anul, să-l şi pui în practică la modul cel mai serios. Poţi mai mult, meriţi mai mult, deci ridică ştacheta! Nu te mulţumi cu tot ce ai acumulat în ultimii ani, pentru că acum vei descoperi că orizonturile cunoaşterii sunt mult mai vaste şi mult mai complexe şi vrei să înveţi şi mai mult. Porneşti pe un drum greu şi lung, dar cu o aviditate fantastică de a te realiza, considerând că ai atins vârsta în care abia de acum înainte vei putea arăta ce ştii şi ce poţi. Eforturile vor fi mari, oboseala se va acumula, drumul va fi anevoios, dar ceea ce va rămâne în urmă va fi o carieră de succes, stabilă şi solidă, de care vei fi mândru şi care îţi va modela destinul.

Deşi e o perioadă cu cheltuieli mai mari decât de obicei, ar fi bine să faci şi economii, pe unde se poate, ca să nu te trezeşti după sărbători cu contul gol. Pot exista şi câteva momente dificile în privinţa banilor, când un pas greşit poate lăsa urme, ca atare rezistă ispitei de a cheltui sume mari pe cine ştie ce impuls de moment. E de preferat să respingi orice idee care implică cheltuirea unor sume consistente de bani, şi mai ales pe neprevăzute, pentru că nu eşti într-o perioadă cu reacţii tocmai bune şi, pentru tine, surprizele pot genera instabilitate. Dacă deschizi portofelul împins de la spate de cine ştie ce condiţii presante - ceva de genul neapărat azi, doar acum e momentul - s-ar putea să te trezeşti mai târziu în faţa unei pierderi, ca atare tu ai nevoie de timp de analiză înainte de a decide încotro să se ducă banii. Bani vin, mai ales la începutul lunii, dar se duc cât ai spune… peşte!


ACVARIA® va doreste o luna mult mai buna decat scrie in horoscop!

www.horoscop-lunar.acvaria.com
< LUNA TRECUTA        LUNA VIITOARE >


OFERTE KRISTALE.RO
La o comanda de
peste 50 lei veti primi un:

iar la  comanda de
 peste 100 lei primiti si un:


INTENSIFICA PROSPERITATEA
BOGATIA

SI BUNASTAREA

cu amulete, talismane
si remedii Feng Shui

 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2014 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com | proza.acvaria.com

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor