Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

HOROSCOP
Zilnic
Lunar
Anual

Servicii ACVARIA
Curierul destinului
Astro-calcul
Cuplul, pe scurt
Perioade karmice
Aspectul anuluiNu vrei sa ratezi horoscopul nostru?

Iata unde poti sa ne gasesti!

PE NET
la adresele oficiale: ACVARIA.COM
ACVARIA.EU
ACVARIA.COM.RO
ACVARIA-HOROSCOP.RO
HOROSCOP-ACVARIA.RO

ACVARIA PE FACEBOOK
PE FACEBOOK

LA RADIO
in fiecare dimineata

PE SMS
pentru abonatii
Vodafone si Orange

PE WAP


PE MAIL

ACVARIA PE TWITTER
PE TWITTER

Prima pagina
NOU:  
 
 
  HOME
17 spatii Acvaria
Acvaria pe Facebook
Cuprins
   
  HOROSCOP...
  Horoscop zilnic
  Horoscopul lunii
  Horoscop 2014
  Calendarul nuntilor
  Retro-scop
  SERVICII...
  Consultatii astrologice
  Consultatii prin SMS
  Arhiva consultatii SMS
ACVARIA - astrolog
  INFO...
  Despre astrologie
  Despre zodii
  Despre vise
  Dictionar de vise
  Despre Feng Shui
  Despre cristale
  Alte simboluri
  DIVERSE...
  Mascota site-ului
  Divertisment interactiv
  Opinii cititori
  WEB...
  Despre site si contact
  Parteneri web
  Horoscop in siteul tau
  Cine ne fura munca
  Reclama in site
   
  SHOP...
  Magazin online
 
Noutati in ACVARIA.COM
 
 
¤ In ARHIVA sunt publicate raspunsuri astfel:
¤CURIERUL DESTINULUI 1-10.04
¤CALCUL 1-10.04
¤CUPLU 1-10.04
¤ASPECT 1-10.04
¤KARMA 1-10.04
*VIS 1-10.04
 
FAZELE LUNII IN APRILIE 2014
Azi Luna este în zodia...
30.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
30.03-15.04 Luna in crestere
15.04 LUNA PLINA
15-29.04 Luna in descrestere
29.04 LUNA NOUA
29.04-14.05 Luna in crestere
 
PLANETELE IN ZODII IN APRILIE 2014
20.03-20.04 - Suntem in zodia BERBECULUI Info
18.03-7.04 Mercur in Pesti
7-23.04 Mercur in Berbec
23.04-7.05 Mercur in Taur
5.03-5.04 Venus in Varsator
5.04-3.05 Venus in Pesti
7.12-26.07 Marte in Balanta
1.03-20.05 Marte retrograd Info
Jupiter in Rac Info
Saturn retrograd in Scorpion Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord intra in Balanta Info
Lilith in Leu
Junon in Pesti
 
 
Acvaria - Horoscopul lunii

www.kristale.ro

Oua sculptate in piatra
< LUNA TRECUTA        LUNA VIITOARE >

LUNA APRILIE 2014

Luna aceasta tu intri din nou în prim plan, deoarece Venus, una din planetele cele mai norocoase, va bate la poarta ta şi va influenţa cu razele sale calde şi blânde, viaţa ta. Venus va susţine excelent zodia Peştilor după 5 aprilie, iar în mersul ei pe aici, îl va întâlni, în mod fericit, şi pe Neptun, musafirul tău de câţiva ani deja, nimeni altul decât patronul zodiei tale, deci e o întâlnire norocoasă, blândă şi frumoasă, care poate da startul unor evenimente fericite ce te pot face să speri la ceva mai bun, pot face dorinţele să ţi se împlinească, te pot ajuta să te linişteşti după o perioadă mai tulbure sau mai agitată, te pot stimula să te îndrăgosteşti din nou, deci iată, ai putea avea parte numai de evenimente care fac plăcere sufletului tău şi care îţi inspiră calm, linişte, odihnă, poezie, frumuseţe, pace interioară. Mai mult decât atât, Saturn şi Jupiter, şi ele aflate în alte zodii de apă, ca şi a ta, trimit spre tine energiile lor pozitive, la care se mai adaugă şi susţinerea solidă a lui Pluto din Capricorn şi a Soarelui din Taur, deci se pare că tu eşti singura zodie care nu e blocată de aspecte negative, ci doar bine aspectată de celelalte planete de pe cer.

Luna neagră cea urâtă a plecat din zona iubirii, deci răsuflă uşurat că ce a fost mai greu, gata, a trecut. Jupiter a rămas singur în Rac, perfect pentru a se manifesta în voie şi a influenţa pozitiv amorul în viaţa ta. Dacă ghinionul a marcat în ultimele luni iubirea cu tot felul de suferinţe mai mici sau mai mari, acum Jupiter ar trebui să profite de liniştea aşezată peste acest sector şi să-ţi ofere, în sfârşit, şi emoţii frumoase, şi momente romantice, şi evenimente de suflet, şi ocazii bune de a repara ceea ce nu a mers înainte, şi amintiri tandre… Cel puţin mijlocul lunii aprilie ar trebui să sune cel mai bine pentru inima ta, pentru că întâlnirea Venus-Neptun din zodia ta primeşte un superb trigon de la Jupiter din Rac, ceea ce amplifică auspiciile norocoase ale unei poveşti de iubire ca-n filme! Ce-i drept, viaţa sentimentală este unul din acele planuri care primeşte amprenta Crucii Cosmice ce se va forma pe cer după 11 aprilie, semn că norocul bate la poarta ta, dar numai de tine depinde cum îl şi valorifici. Ştii cum se spune: Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi pune şi-n traistă, ca atare şansele cele mai frumoase apar acum în calea ta, dar se cere şi un efort din partea ta pentru a le pune să lucreze în beneficiul tău. Poate fi luna unor decizii majore în plan sentimental, a unor schimbări de bun augur, ori pentru a începe o nouă relaţie, ori pentru a o face pe cea deja existentă, care a trecut prin momente mai dificile până nu demult, să urce pe un nivel superior mult mai bun, dar acceptând o atitudine nouă faţă de iubire, faţă de cel drag, faţă de viitorul vostru împreună. Momentul e perfect pentru a iubi cu adevărat, pentru a te îndrăgosti ca niciodată înainte, pentru a face declaraţii de iubire superbe, şi de a şi primi înapoi la fel de multă energie din partea celui care ţi-a furat inima, deci schimbul de vorbe dulci poate fi, luna aceasta, la cote maxime.

Luna aceasta este mult mai interesantă pe alte planuri decât pe cel profesional, unde, practic, nu se întâmplă mare lucru. Singurul aspect care atrage atenţia este mutarea Lunii Negre în zona dedicată locului de muncă, ce îţi cere o mai bună canalizare a energiei spre acest plan. Din păcate, un astfel de tranzit nu aduce nimic bun, şi pentru că este şi extrem de rar - pentru că nu a mai avut loc de prin 2005! - poate genera evenimente mai deosebite, dar, din păcate, în sens negativ. El poate mări tensiunea la locul de muncă, de parcă te-ai trezi brusc sub controlul unui şef greu de suportat. Poate chiar se schimbă şefii şi deodată nu mai poţi lucra eficient, stând mereu cu teama pedepselor sau a pierderii locului de muncă deasupra capului. Poate faci tu gafe ce pot atrage mustrări, care pot deveni o pată neagră peste reputaţia şi imaginea ta de bun profesionist. Poate eşti prea sigur pe poziţia sau pe valoarea ta şi nici nu-ţi dai seama când comiţi o eroare care poate lăsa urme peste renumele tău de acum înainte. Luna Neagră vine la pachet cu o sensibilizare a tot ce ţine de locul de muncă, tocmai de aceea nu trebuie să scapi de sub control felul în care îţi desfăşori activitatea zi de zi la serviciu. Nu fi 100% sigur de nimic, nici măcar de succesele foarte clare, pentru că nici nu ştii când se poate ivi un aspect aparent minor care să strice tot. Cariera nu este în pericol, doar atmosfera la locul de muncă e defectuoasă, de parcă ai nimerit brusc sub controlul unui şef prea dur, generator de conflicte, într-o competiţie incorectă, într-o atmosferă neplăcută, ce te face să te îndoieşti adeseori de jobul pe care îl ai. Numai că momentul nu e deloc benefic schimbării acestuia, pentru că şansele de a găsi ceva mai bun sunt minime, de aceea ar fi bine să suporţi, pe cât posibil, această situaţie fragilă, ce va ţine până în noiembrie. Eşti bine susţinut de celelalte planete pentru a trece peste aceste momente sensibile cu brio, deci nu te lăsa influenţat şi nici nu accepta înfrângerea. Sunt ghinioane mărunte, complet neînsemnate în ceea ce priveşte întreaga ta carieră.

Soarele şi Uranus bine plasaţi în zona banilor pe harta ta, în Berbec, îţi insuflă curajul unor noi investiţii, achiziţii, direcţii în afaceri, care pot avea succes tocmai datorită încrederii de a schimba ceva. Nu te baza doar pe veniturile tale obişnuite de până acum, ci caută noi surse de venit, noi căi de a-ţi câştiga banii, dar şi noi direcţii spre care să-ţi canalizezi sumele deja acumulate. Sigur, nu trebuie să devii risipitor, luând tot ce-ţi face cu ochiul, dar merită să rulezi banii în direcţii complet noi, pentru că pot genera profit de acum înainte. Ideile care îţi vin acum pot suna un pic ciudat, poate mult prea originale pentru urechile altora, dar dacă nu-ţi asumi uneori şi riscuri, de unde să apară câştigul? Ţi se oferă şansa de a investi ceva (timp, bani, energie, pasiune, idei) pentru a câştiga altceva, şi merită să faci pasul acesta! Dar nu uita un lucru: deschide bine ochii, pentru că, luna aceasta, eşti şi mult mai visător, mult mai idealist, ba chiar şi mai credul, încât ai putea fi şi uşor păcălit, manipulat, influenţat de alţii mai versaţi în afaceri, care ştiu să umble la orgoliul tău, dându-ţi impresia că tu ai fi şeful. Dorinţele tale de natură financiară se pot materializa cu succes, dar numai prin iniţiative curajoase, strategii financiare bine gândite, menţinând permanent echilibrul în ceea ce ai deja.


ACVARIA® va doreste o luna mult mai buna decat scrie in horoscop!

www.horoscop-lunar.acvaria.com
< LUNA TRECUTA        LUNA VIITOARE >


OUA SCULPTATE
IN PIATRA

Le gasesti in kristale.ro

IN KRISTALE.RO
Pasionat de cristale?


Colectii cu pietre semipretioase naturale

Cumpara de aici!


 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2012 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro
blog.acvaria.com | dana.acvaria.com | proza.acvaria.com | video.acvaria.com


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor